T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANKIRI / MERKEZ - Şehit Yüksel Kapdan İlkokulu

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun!

Bugün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde verilen destansı mücadele ile kazanılan zaferi bir kez daha gurur ve minnetle anıyoruz.

30 Ağustos 1922'de elde edilen bu büyük zafer, Türk milletinin azim, kararlılık ve vatan sevgisiyle nasıl büyük işler başarabileceğinin en güzel örneğidir. Bu zafer, milletimizin birlik ve beraberliğinin gücünü tüm dünyaya göstermiş, bağımsızlık aşkımızı tarihe altın harflerle yazdırmıştır.

Bugün, millet olarak omuz omuza vererek kazandığımız bu zaferi kutlamak ve milli gururumuzu bir kez daha yaşamak için bir aradayız. Özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı korumak adına gösterdiğimiz azim ve kararlılığı daima hatırlayarak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıma azmimizi sürdürmeliyiz.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu büyük zaferin yıldönümünde milletimizin birlik ve beraberliğini perçinleyerek, ülkemizi daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancımızı yineliyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.08.2023 - Güncelleme: 30.08.2023 13:07 - Görüntülenme: 59
  Beğen | 0  kişi beğendi