Şehit Yüksel Kapdan İlkokulu

.
Adres
ESENTEPE MAH. OKULLAR SK. ŞEHIT YÜKSEL KARDAN ILKOKULU BLOK NO: 21 MERKEZ / ÇANKIRI
Vizyon
Topluma yararlı, Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.
.
Kalorifer - Doğalgaz
Ulaşım
Çankırı Merkez´den her saat başı hareket eden toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabilmektedir.
Esentepe Mahallesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz, İl merkezine yaklaşık 5 km mesafede bulunan Esentepe Mahallesi´nde yer almaktadır.