Nis

Şbt

İlimizde yapılan "Yarenler Okuyor" Projesi kitap okuma alışkanlığının düzenli, planlı ve sürekli yapılması açısından önem arz etmektedir. Okullarımızın kitap sayısı ve çeşitliliğinin arttırılması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Her Gönülden Bir Kitap" projesiyle kütüphanelerimiz desteklenecektir. Bu sayede okul kütüphanelerimizin çocuklarımıza etkin bir hizmet verebilmesi için onların beklentilerini karşılayabilecek düzeyde olması hedeflenmektedir.

"Kitap Kardeşliği", "Paylaşmak Güzeldir" sloganları ile okullarda öğrenim gören öğrencilerin kendi okulları dışındaki diğer okullarda öğrenim gören akranları arasında kitap hediye etmelerine imkân sağlanması ve kitap temini konusunda gönüllü kişi/kurumların desteği ile okul kütüphanelerimizin zenginleştirilmesi hedeflenmektedir.

Bu sebeple velilerimizi ve mahalle halkımızı projeye ortak olmaya ve okulumuza kitap konusunda destek olmaya bekliyoruz. Evlerinizin tozlu raflarında kullanmadığınız kitaplarınızı okulumuza getirip projeye destek olabilirsiniz.

Nis

YARENLER OKUYOR PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDAKİ SINIF KİTAPLIK LİSTELERİNE ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERE TIKLAYINIZ