Öğretmenler Günü Onuruna Öğretmenlerimiz Yemekte Bir Araya Geldi

Öğretmenler Günü vesilesiyle, Şehit Yüksel Kapdan İlkokulu öğretmenleri özel bir kutlama için bir araya geldi. Bu anlamlı günü özel kılmak adına düzenlenen yemek organizasyonu, öğretmenlerin birlikte keyifli ve unutulmaz bir zaman geçirmesine imkan sağladı.

Restoranda düzenlenen bu özel etkinlikte, öğretmenler hem birbirleriyle hem de günlerini öğrencilere adayan meslektaşlarıyla bir araya geldi. Yemek sırasında okulda uzun yıllar boyunca emek vermiş öğretmenlerimize , özverili çalışmaları ve eğitime katkıları dolayısıyla plaketlerle ödüllendirildiler.

Öğretmenler Günü'nü kutlamak adına düzenlenen bu özel yemek, eğitim camiasının birlik ve beraberlik içinde olduğunu gösterdi. Etkinlik sırasında, öğretmenler arasında paylaşılan anılar ve gülüşmeler, sadece bir iş arkadaşlığı değil, aynı zamanda sıkı bir dostluk ve dayanışma örneği sergiledi.

Bu özel gün, öğretmenlerin eğitimdeki rollerini vurgulamanın yanı sıra, onların aralarındaki sıkı bağları da ortaya koydu. Öğretmenlerin bir araya gelerek kutladığı bu gün, eğitime verdikleri önemi ve birlikte çalışma ruhunu ön plana çıkardı.

Yayın: 27.11.2023 - Güncelleme: 27.11.2023 09:00 - Görüntülenme: 78