ÇANKIRI / MERKEZ - Şehit Yüksel Kapdan İlkokulu

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yıl Kutlamaları Coşkuyla Karşılandı!

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümü, Şehit Yüksel Kapdan ilkokulu'nda büyük bir coşku ve gurur ile karşılandı. Okul, bu özel günü çeşitli etkinliklerle kutladı ve öğrenciler, öğretmenler ve veliler bir araya gelerek bu anlamlı günü unutulmaz kıldılar.

Kutlamalar, sabah okul bahçesinde gerçekleştirilen bayrak töreni ile başladı. Öğrenciler, Türk bayrağını coşkuyla dalgalandırırken, milli marşımızı gururla söylediler. Törene, öğrenciler ,okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Kutlamaların sonunda,Okul Müdürü Emrah DEMİR tarafından bir teşekkür konuşması yapıldı ve öğrencilere, öğretmenlere ve velilere katkılarından dolayı teşekkür edildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlamaları, Şehit Yüksel Kapdan ilkokulu'nda milli bilinci ve vatan sevgisini pekiştirmeye yönelik bir başka önemli adımdı. Okul öğrencileri bu anlamlı günde Cumhuriyet'i ve değerlerini daha iyi anlama fırsatı buldu ve geleceğe daha da büyük bir umutla bakma motivasyonu kazandı.

Öğrenciler, öğretmenler ve veliler, bu unutulmaz günün anısını hep birlikte yaşadılar ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümünü gurur ve mutluluk içinde kutladılar.

Yayın: 29.10.2023 - Güncelleme: 29.10.2023 11:01 - Görüntülenme: 77